Privacy Policy for Hürremle Kahve Falı Application

Last updated: 06.11.2012

We value Your patronage and respect Your privacy rights. As part of the normal operation of Our services, We collect and, in some cases, may disclose information about You. We have created the following Privacy Policy to let You know what information We collect when You visit Our Website, why We collect it, and how it is used. This Privacy Policy applies to all information that You provide to Günlük Falınız application ("Us," "We," or "Our") and that We maintain electronically, whether You provide the information through Our Website located at http://apps.facebook.com/hurremilekahvefali/  (the "Website"), or through other means. Additionally, this Privacy Policy applies to any Personal Information (defined below) obtained from Your use of the Website. This Privacy Policy does not apply to any information that You may provide to third parties; for example, other sites linked to this Website. You should contact such third parties directly to determine their respective privacy policies.

We reserve the right to change this Privacy Policy at any time without notice. Please check the privacy policy regularly. If You do not expressly object to the validity of the new privacy policy via email within this two (2) week period, then the newly revised Privacy Policy will be considered agreed upon. If You reject the newly revised Privacy Policy, then we may terminate our relationship with You. If You believe We have not adhered to this Privacy Policy or if You have any other questions regarding this Privacy Policy, please contact Us at support@kubi.mobi

What Personal Information Do We Collect From You And Why?
We collect and maintain a variety of Personal Information about You to enable Us to provide You with the best service. "Personal Information" is information about You by which You may be identified. We currently collect Personal Information through e-mail and the various online inquiry forms on the Website. The Personal Information We may collect and maintain about you can include:

  • Your name,
  • Date of birth,
  • Gender
  • Your email Address

We only collect Personal Information that you voluntarily provide to us. We also use your personal information for other things that may include, but are not limited to, the following:

  • Use of Email Address: We will use your email address only to send you notifications related to our application and to respond to your inquiries/questions. We will not give or sell your email addresses to any third party or affiliate.
  • Interactions: Each time you interact with our application/website, the details of your interactions are collected and retained by us.
  • Correspondence: We intend to retain any e-mails sent from you to us.
  • Use of Cookies: In order to provide you with the best possible service on our website, your browser must accept cookies. We do not use cookies either to collect individually identifiable information or to collect non-individually identifiable information using a cookie that is combined with a personal identifier.

What General Information Do We Collect From You And Why?
"General Information" is information about you or your activities on our website that do not identify you personally. When you use the Internet, your web browser or software may communicate certain information to the host websites you visit. This information may include the unique number assigned to your server or Internet connection, the capabilities and features of your computer, your geographic location, and your movement and activity within a particular website.
We collect the same information on our website. We use this General Information to generate statistics about visitors to Our Application/Website.

How We Use Your Information

The information We collect is used to

  • Respond to your inquiries
  • Provide customer services and resolve any complaints
  • Improve the Website and service and resolve any technical problems
  • Communicate with you concerning the services offered on the website
  • Cross-reference with other personal information that we have acquired about you or may acquire about you through other sources
  • Create aggregate data; and
  • Comply with any applicable laws and regulations.

We may provide your information to government officials and agencies as required by law, and partners as part of business operations, transaction processing, and marketing efforts, as identified below. For purposes of this Privacy Policy, "Partner" shall mean any person or entity with whom we enter into any kind of business transaction who is under an obligation to us to use reasonable care to keep Personal Information confidential.

Disclosure Of Information We Collect

Except as provided in this Privacy Policy, We will not sell, trade, or disclose to third parties any Personal Information obtained by us through this website or from Our Partners about you, without your consent. We may disclose Personal Information (i) to companies that help process the transactions you request, in order to protect your transactions from fraud and verify your identity; (ii) that we in good faith believe is necessary or appropriate to cooperate in investigations of fraud, intellectual property infringements or other activity that is illegal or may expose Us or You to legal liability; (iii) when required by law or to comply with a court order, subpoena, search warrant or other legal process; (iv) to comply with legal, regulatory or administrative requirements of governmental authorities (including, without limitation, requests from the governmental agency authorities to view your personal Information); (v) to protect and defend us, our subsidiaries and affiliates and any of their officers, directors, employees, attorneys, agents, contractors and partners, in connection with any legal action, claim or dispute; (vi) to prevent imminent physical harm; and (vii) to share aggregated statistical or demographic data with our affiliates, business partners or for public relations (this aggregated information is not tied to Personal Information).

Personal Choice In The Disclosure Of Your Information

If you do not want us to share your Personal Information with our partners for marketing purposes, or if you do not want to receive certain communications from us you can "opt out" of such communications by sending an email to support@kubi.mobi.
If you believe that any Personal Information collected by us about you is not correct or has changed, please send an e-mail message to support@kubi.mobi explaining the correction or change and providing any relevant confirmation or reference number.

Changes To This Privacy Policy
By Using this application, you agree to this Privacy Policy. We reserve the right to change, modify or amend this Privacy Policy at any time. Any revised Privacy Policy will only apply prospectively to Personal Information collected or modified after the effective date of the revised policy.

If You Have A Privacy Question

If You have a privacy question about this Website, please email: support@kubi.mobi


Hürrem İle Kahve Falı Uygulaması Gizlilik Politikası

Son güncelleme: 06.11.2012
Bize olan ilginize değer veriyor ve gizlilik haklarınıza saygı duyuyoruz. Hizmetlerimizin olağan işleyişi çerçevesinde, sizinle ilgili bazı bilgileri toplamakta ve kısmen ifşa edebilmekteyiz. Siz sitemizi ziyaret ettiğinizde hangi bilgileri topladığımız, bu bilgileri neden topladığımız ve ne şekilde kullandığımız konusunda sizi bilgilendirmek için aşağıdaki gizlilik politikasını hazırladık. Bu gizlilik politikası, Günlük Falınız uygulamasına ("Biz") http://apps.facebook.com/hurremilekahvefali konumundaki websitemiz aracılığıyla ya da başka yollarla sağladığınız ve elektronik ortamda muhafaza ettiğimiz tüm bilgiler için geçerlidir. Ek olarak, bu gizlilik politikası websitemizi kullanımız esnasında elde edilen kişisel bilgiler (aşağıda tanımlanmıştır) için de geçerlidir. Bu gizlilik politikası üçüncü şahıslara, örneğin websitemizde bağlantısı buluna dış sitelere, sağlayacağınız bilgiler için geçerli değildir. Bu tür üçüncü şahısların gizlilik politikalarını öğrenmek için kendileriyle irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Bu gizlilik politikasında önceden bildirmeksizin herhangi bir zamanda değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Lütfen gizlilik politikasını düzenli olarak kontrol edin. Eğer yeni gizlilik politikasının geçerliliğine iki (2) hafta içinde açıkça itirazda bulunmazsanız yapılan değişikliklerde mutabık kalındığı varsayılacaktır. Yeni gizlilik politikasını kabul etmemeniz durmunda, sizinle ilişkimizi feshedebiliriz. Eğer bu gizlilik politikasına uymadığımızı düşünüyorsanız ya da gizlilik politikasıyla ilgili başka sorularınız varsa, support@kubi.mobi adresinden bize ulaşın.

Ne Tür Kişisel Bilgileri Topluyoruz, ve Bu Bilgileri Neden Topluyoruz?

Size en iyi şekilde hizmet verebilmek için, sizin hakkınızda bir takım kişisel bilgi topluyoruz. "Kişisel Bilgi", sizin hakkınızda, sizin tanımlanmanızı sağlayabilecek bilgidir. Şu anda, e-posta ve websitemizdeki formlar aracılığıyla kişisel bilgi topluyoruz. Hakkınızda topladığmız kişisel bilgiler şunları içerebilir:

  • Adınız,
  • Doğum tarihiniz,
  • Cinsiyetiniz
  • E-posta Adresiniz

Biz sadece sizin bize ya da bizimle bilgiyi paylaşan ortaklarımıza (aşağıda tanımlanmıştır) gönüllü olarak sunduğunuz bilgileri topluyoruz. Kişisel bilgilerinizi kullandığımız alanlar şunları içerir:

  • E-posta Adresi Kullanımı: E-posta adresinizi sadece size uygulama ile ilgili bildirimler göndermek ve sorularınızı yanıtlamak amacıyla kullanıyoruz. E-posta adresinizi üçüncü şahıslara vermeyecek va satmayacağız. Bu konuda CAN-SPAM Hareketi'ne ve diğer spam kanunlarına uygun hareket ediyoruz.
  • Etkileşimler: Uygulamamız/Websitemiz ile her etkileşimde bulunduğunuzda, etkileşiminizin detayları tarafımızdan toplanmakta ve tutulmaktadır.
  • Yazışmalar: Tarafımıza gönderilen e-postaları saklamaktayız.
  • Çerezlerin Kullanımı: Size en iyi şekilde hizmet verebilmek için, tarayıcınız çerezleri kabul edecek şekilde ayarlanmalıdır. Çerezleri, herhangi bir şekilde sizi tanımlamaya yarayacak bir bilgi tutmak için kullanmıyoruz.

Ne Tür Genel Bilgileri Topluyoruz, ve Bu Bilgileri Neden Topluyoruz?
"Genel Bilgi", sizinle ve sizin websitemizdeki etkinliklerinizle ilgili, sizi kişisel olarak tanımlama işlevi bulunmayan bilgidir. İnterneti kullandığınızda, İnternet tarayıcınız ya da yazılımınız, ziyaret ettiğiniz websitesiyle çeşitli bilgi alışverişinde bulunur. Bu bilgi, sunucunuza ya da internet bağlantınıza atanmış kimlik numarasını, bilgisayarınızın kapasitesini ve özelliklerini, coğrafi konumunuzu ve belli bir websitesindeki hareket ve etkinliğinizi içerebilir. Bu genel bilgileri, uygulamamızın/websitemizin ziyaretçileri ile ilgili istatistikler oluşturmak için kullanıyoruz.

Bilgilerinizi Nasıl Kullanıyoruz?

Topladığımız bilgiler şu amaçlarla kullanılmaktadır:

  • Sorularınıza cevap vermek
  • Müşteri hizmetleri sağlamak ve şikayetlere çözüm getirmek
  • Websitemizi geliştirmek ve teknik sorunları çözüme kavuşturmak
  • Websitemizde verilen hizmetlerle ilgili sizinle iletişime geçmek
  • Sizden ya da sizin hakkınızda diğer kaynaklardan aldığımız bilgilerle eşleştirmek
  • Yeküm bilgi oluşturmak; ve
  • Mevcut kanun ve düzenlemelere uyumlu hareket etmek

Bilgilerinizi, kanunun gerektirdiği ölçüde devlet yetkililerine, ve iş faaliyetleri, ödeme işlemleri ve pazarlama çabaları çerçevesinde ortaklarımıza, aşağıda belirtildiği şekilde sağlayabiliriz. Bu gizlilik politikası kapsamında, "Ortak", bizim herhangi bir şekilde birlikte iş yaptığımız, ve kişisel bilgilerin gizli tutulması konusunda bize karşı sorumlu olan kişi ve kurumlar olarak tanımlanmıştır.

Topladığımız Bilgilerin İfşası

Gizlilik politikasında belirtilenin haricinde, bu websitesi aracılığıyla ya da ortaklarımızdan elde ettiğimiz, sizinle ilgili kişisel bilgileri, sizin rızanız dışında satmayacak/takas etmeyeceğiz. Kişisel bilgileri (i) ödeme taleplerinizi işleyen şirketlere, ödemeleri sahtekarlıktan korumak ve kimliğini doğrulamak amacıyla; (ii) sahtekarlık, fikir mülkiyeti ihlali ya da bizi veya sizi kanuni sorumluluğa tabi tutan başka bir durumun araştırılması için iyi niyet çerçevesinde gerekli ya da uygun gördüğümüz durumlarda; (iii) kanun tarafından gerekli görüldüğünde, ya da bir mahkeme emri, ihzar emri, arama emri veya başka bir hukuki işleme uymak için; (iv) devlet yetkililerinin yasal, düzenleyici ve yönetici gereksinimlerine uymak amacıyla; (v) kendimizi, bağıl ortaklarımızı, iştiraklerimizi ve bunların memur, müdür, çalışan, avukat, aracı, yüklenici ve ortaklarını, herhangi bir yasal işlem ile ilgili olarak korumak ve savunmak amacıyla; (vi) oluşması muhtemel fiziksel zararı engellemek amacıyla ; ve (vii) birleştirilmiş istatistiki veya demografik veriyi iştiraklerimiz, ortaklarımız veya halkla ilişkiler ile paylaşmak amacıyla (bu birleştirilmiş veri kişisel bilgi içermemektedir) kullanabiliriz.

Bilgilerinizin İfşası Konusunda Kişisel Tercih

Kişisel bilgilerinizi pazarlama amacıyla ortaklarımızla paylaşmamızı istemiyorsanız ya da belirli yollardan sizinle iletişime geçmemizi istemiyorsanız, support@kubi.mobiadresine e-posta göndererek iletişim listemizden çıkabilirsiniz.
Sizinle ilgili topladığımız herhangi bir kişisel bilginin doğru olmadığını ya da değiştiğini düşünüyorsanız, lütfen support@kubi.mobi adresine, düzeltmeyi ya da değişikliği açıklayan ve konuyla ilgili referans gösteren bir e-posta gönderin.

Bu Gizlilik Politikası Üzerindeki Değişiklikler

Bu uygulamayı kullanırsanız, bu gizlilik politikasını kabul etmiş sayılırsınız. Bu gizlilik politikasında önceden bildirmeksizin herhangi bir zamanda değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Üzerinde değişiklik yapılmış yeni gizlilik politikası, sadece geçerli olduğu tarihten itibaren toplanan veriler için uygulanacaktır.

Gizlilik ile İlgili Sorularınız Varsa

Websitemizle ilgili gizlilik sorularınız için, bize şu adresten ulaşabilirsiniz: 
ssupport@kubi.mobi

 
  Privacy Policy / Gizlilik Politikası - Usage Policy / Kullanım Şartları